Wednesday, July 14, 2010

entri bosan!!!jgn bace!!!

hmm..dh lame x update..sejak dh msk new sem ni..dh smggu lebih..rase cam dh sebulan lebih..uhhh cam ni muadzam..sgt la koboi town btol;(

tiz sem sye amik 5 subjek yang agak berat tuk sye insan yg lemah ini..
{research method, mgmt infomation system, cross-cultural mgmt, training & development, recruitment & selection}"smbil bukak buku program sbb x igt amik subjek ape..(teruk gile zura ni!!!)hahahaha:P

dlm byk2 subjek sye sgt x boley blah ngan subjek training development..ade ke prof ni srh kami wat presentation aerobik kt dpn..wth of tiz activity!!!:P ni baru ckit..pas ni sye n jue akan bukak kelas aerobik kot..ade sape2 nak join??konfem makin tomey..haha.

subjek cross-cultural lak sye dh biase ngan lec ni..die ni suke tanye soklan on da spot..time tu sye akan menggelabah jawab ape je yg terlintas kt pale otak ni..seyes kecut b4 msk kelas die..ble pkir nnt nak kene present individual aku rase nak lari blk umah je..tetibe igt kt KPMSI..sobsob:'(

research method lak sye dpt prof dr iraq..mmg sye kena bukak telinga lebar2(t'byg gajah) sbb pronounce die lain mcm ckit..same la cam mamat yg tegur kami d KLCC..klu sape2 bace entri twilight vs toilet..cam tu la situasi nye dlm kelas die ni..

tdi sye bru msk kelas recruitment n selection..adoi..ni lg sowang..tuk ice breaking die tanye sowang2 "wut is ur unique??"..sye tibai je la "i luv pet such as cat n hamster sir".."oo pet luver la"..mmg x unik langsungkn???!!!..ni sume gara2 die x kasi jwb sleeping..klu x mesti sye balun "i can sleep 24 hours perday sir"..haha:P yg besh nye si jue kan die ckp "i luv to sing ct nurhaliza song"..sekali si lec ni srh jue nyanyi..hahaa..t'kejut satu kelas..mmg power beb suare jue..besh r jue..wa salute same lu!!!;)

ooo kelas MIS..x penah msk lg..kelas cancel la pulak..bru semangat nak blaja subjek yg dh penah amik time diploma dulu..huhu

argghhhh sem ni cam adventure je tuk sye..byk presentation n video project..sgt gerun ble pkir kn..tp sye janji akan belasah je nnt(rase cm wat surat aku janji time skola dulu2..haha..)grrrrrrr
"org yg malu maka belakang la tempat nye" mesti igt ayat ni tau!!!(sedap kn ati)hahahahahhaha:P

wish me luck tau:)

salam satu malaysia!!!hahaha tetibe:P

2 comments:

  1. gud luck zura sayang..
    blaja leklok okie?

    ReplyDelete
  2. ok mien...thanks sgt2..
    luv u mien..hihi:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails